ET STED FOR ALLE

Café Parasollen

  • er stedet, hvor man går ind for at købe en kop kaffe, hjemmebagt kage, smørrebrød eller dagens varme ret m.m.
  • er stedet, hvor du går ind for at få en snak om livet
  • er stedet, hvor du går ind for at møde og være sammen med andre mennesker
  • er stedet, hvor du går ind, for at sidde i ro, læse dagens avis eller få et glas vand
  • er et alkohol/stoffrit sted, hvor alle er velkommen
  • er "kirkens dagligstue" og "mors køkken"

Vores overordnede værdier er at på den danske folkekirkes grund at yde en diakonal og social indsats og bidrage til at skabe værdige kår for mennesker i udsatte livssituationer.

Café Parasollen er en selvejende institution med egen bestyrelse, og drives af frivillige medarbejdere sammen med nogle få ansatte. Der er cirka 40 forskellige frivillige, som i hold af 4-5 timers vagter løser dagens opgaver, det være sig madlavning, bagning, fremstilling af smørebrød, rengøring og ikke mindst samvær og samtale med gæsterne.

 

De frivillige rekrutteres bredt, derudover består gruppen af personer i jobtræning, arbejdsprøvning, samfundstjeneste og forskellige praktikforløb. Til caféen er knyttet forskellige projekter og der er skiftende kunstudstillinger samt en række aktiviteter.

Har du lyst til at støtte Café Parasollens arbejde, kan du melde dig ind i Café Parasollens støtteforening (Café Parasollens Venner) eller betænke caféen direkte ved et bidrag. Café Parasollen er en selvejende institution og har selvstændig økonomi.

 

 

 

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com