NADA øreakupunktur

NADA er pt på pause!!! 

ellers gælder:

Der er NADA hver mandag fra kl. 11.00 til 12.00 i solstrålen i Viby Sognegårds kælder.

OBS.: Der er ingen NADA på helligdage.

Der tilbydes NADA øreakupunktur her i Cafe Parasollen hver mandag fra kl. 11.00 til 12.00, Nålene skal sidde i ørene i 45 min.Det er derfor vigtig at man er der kl. 11.00. Det koster 10 kr. pr. gang for frivillige/ ansatte og for øvrige gæster 30 kr. pr gang, som går til dækning af udgifter. 

NADA består af 15 gange , hvis man udebliver mere end to gange i træk, uden af give mig besked, slettes man, og pladsen gives til den næste på ventelisten, hvis der ikke står folk på ventelisten kan man visiteres igen. Afbud kan sendes pr. sms på nedenstående mobilnummer.

Kan du nikke genkendende til en eller flere af følgende tilstande?

-          Abstinenser og/eller stoftrang

-          Angst

-          Aggressiv adfærd

-          Fysisk og psykisk uro

-          Søvnproblemer

-          Stress

-          Fremmer helbredelse

-          Forebygger tilbagefald

Så kunne det være at du skulle prøve at se om NADA øreakupunktur kunne være en hjælp for dig.


Hvad er NADA?

NADA er en forening der er grundlagt i 1985, med formålet om at udbrede en standardiseret akupunktur behandling rettet imod misbrug, abstinenser og psykiske problemer. NADA akupunktur bygger på en traditionel kinesisk medicin opfattelse. NADA øreakupunktur kan anvendes ved afhængighed, psykiske problemer og til at fremme den enkelte borgers recovery proces.

Hvad består NADA af?

Behandlingen består i ca. 5 nåle i hvert øre. Nålene er tynde sterile engangsnåle, som altid kasseres efter endt behandling. Nålene skal side i ørene i 45 min. og brugeren bør side stille og slappe af for at opnå fuld effekt. Under forløbet vil de fleste føle sig afslappede. Der serveres detox te.
                     
Hvem kan anvende NADA?

Alle kan anvende øreakupunktur som et supplerende redskab i misbrugs og psykiatrisk behandling. Akupunktur fungerer godt sammen med terapi og kan anvendes sideløbende med medicin. Akupunktur virker styrkende og skaber balance. NADA øreakupunktur kan ikke overdoseres og der er ingen risiko for afhængighed.

Kontakt:
Hvis dette har vakt din interesse og du er interesseret i at afprøve om NADA kunne være en hjælp for dig så kontakt: Dorte Outzen på mobil nr: 52194803. Jeg anbefaler at man kontakter mig pr. telefon og aftaler tid, så man ikke kommer til at gå forgæves.Jeg træffes bedst mandage mellem kl. 11-12.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com